Angela is jaloers

10 Angela is jaloers

Venus, Angela’s dochter van 17, heeft vorige maand drie vriendjes versleten. Van de taart die Angela had gebakken voor de logeerpartij van het vriendje Ryan, konden ze de volgende dag nog eten toen ene Robin voor het eerst mee naar huis kwam.

Toen Angela zelf 17 was, hielden haar ouders haar strak. Logeerpartijen waren er niet bij. Zoenen was gevaarlijk en naar bed gaan verboden. Gezeglijk als Angela was, bleef ze maagd tot ze zich op haar 24ste verjaardag had verloofd met Chen, de enige Aziaat op het Textiles College.

Venus heeft gisteren aangekondigd het ouderlijk huis te verlaten: “Jij kijkt wel blij, hoor mam, maar ik kan er niet tegen dat je zo jaloers doet.” Ze voegde eraan toe: “En als ik er weer tegen kan, dan kom ik wel terug.” Chen heeft geantwoord dat een Chinees spreekwoord zegt dat een familienest geen duiventil is.

Angela heeft een uur later opnieuw de e-mail geopend met de uitnodiging van Textiles College om Free Hugs te gaan geven in de buurt van Central Park. Met iedere omhelzing bevrijdt Angela vandaag zichzelf.

  • Share/Bookmark
Gewinkt op zondag, mei 30th, 2010 under Wink.

hoe vond je deze?