erik viert een jubileum

1 erik viert een jubileumVan mijn 17de tot mijn 57ste gewerkt, dat vond ik wel een feestje waard. Ik begon in de railsmontage, nu doe ik opleidingen. Vanwege alle privatiseringen is dit geen jubileum voor 40 jaar bij NS, dus geef ik mijn eigen feestje. Collega’s en oud-collega’s, ook de bazen, ik heb ze allemaal opgespoord en uitgenodigd.

Mijn vrouw vond het raar: een feestje voor je eigen jubileum organiseren. Maar ik zit al 40 weken te genieten van de voorbereiding, kun je je voorstellen? Het feestje kost me misschien 4.000 Euro, maar dat leek me goed besteed. Ah, daar hoor ik een glas kapot vallen. Nou goed, 4.002 Euro dan!

Het is alleen een feit dat mijn vrouw vanochtend de post heeft geopend. Die brief had ik haar liever ergens volgende week te lezen gegeven. Ze stond te janken in de keuken. Voor mij was het geen verrassing, het was me eergisteren op het werk al aangekondigd.

“In uw leeftijdsgroep bent u het meest recent tot ons bedrijf toegetreden. Dit betekent dat wij ons genoodzaakt zien per 1 januari a.s. uw ontslag aan te vragen.” …

  • Share/Bookmark
Gewinkt op woensdag, november 4th, 2009 under Wink.

hoe vond je deze?